Analiza de risc

Atelierul de camere

Este activitatea desfasurata pentru a identifica amenintarile si vulnerabilitatile care pot pune in pericol viata, integritatea corporala sau libertatea persoanei ori care pot aduce prejudicii valorilor detinute de unitati, in scopul determinarii impactului si evaluarii riscurilor de securitate si in baza careia se stabilesc masurile necesare pentru limitarea sau eliminarea acestora.

Evaluarea de risc la securitate fizica are o valabilitate de 3 ani, perioada in care evaluatorul raspunde si reprezinta lucrarea in fata organelor competente de control.

Noi evaluam conform legislatiei si aplicam cele mai optime masuri de securitate raportate la nevoile si factorii de risc din unitatea ce face obiectul evaluarii.

Masura de securitate este o componenta de baza a unei solutii de securitate, corespunzatoare uneia sau mai multor amenintari si vulnerabilitati identificate conform analizei de risc si care are ca scop reducerea riscurilor asociate.

Identificarea riscului – proces de descoperire, recunoastere si descriere a riscurilor.

Incident de securitate – eveniment produs, avand o evolutie necontrolata, care genereaza consecinte nedorite asupra persoanelor si/sau valorilor si/sau activitatilor in cadrul unei unitati si care necesita o actiune imediata pentru restabilirea situatiei anterioare.

Acestea sunt cateva din elementele ce intregesc conceptul de analiza de risc la securitatea fizica, proces devenit obligatoriu pentru toate societatile comerciale, institutii, sau alte forme de organizare prevazute in H.G.301/2012 actualizata conform H.G.1002/23.12.2015.

Pentru alte detalii completeaza formularul de contact sau contacteaza un specialist la numarul de telefon 0737.961.885

Ne poti apela aici

Tinem legatura

Lasa un mesaj