Instalare control acces

Atelierul de Camere

Control acces

Un sistem integrat de securitate intr-o companie este foarte important chiar pentru succcesul afacerii deoarece ajuta la un bun control al resurselor. Eficienta personalului este esentiala, motiv pentru care un sistem de control acces poate ajuta atat la supraveghere cat si la o buna organizare. Aveti in timp real date privind angajatii care intra si ies, dar si cat stau in afara zonei de lucru. Puteti lucra astfel la eficientizarea timpului de lucru si la cresterea productivitatii angajatilor.

Accesul in incinta se poate face prin:

Cartele/tag-uri, recunoastere faciala, amprenta digitala.
Pentru o alta aplicabilitate pentru controlul accesului va putem oferi sisteme de recunoastere a numerelor de inmatriculare. Fluidizeaza traficul, putand fi programate sa limiteze sau sa permita accesul in interior anumitor vehicule in zile si la ore specifice.

Sisteme de control acces cladiri

Va punem la dispozitie sisteme de control acces in locuinta, in cladiri de birouri, supermarketuri, centre rezidentiale, centre comerciale, institutii publice, zone protejate, zone pietonale, zone istorice.

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure si eficiente metode de protectie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in unitatea protejata.
Sistemele de control acces pot functiona independent sau interconectate cu sisteme de alarma si supraveghere video, realizand un sistem de securitate integrat al locatiei.
Subsistemul de control al accesului cuprinde unitatea centrala care gestioneaza punctele de control, unitatile de comanda, cititoarele, incuietorile sau dispozitivele de actionare a usilor si are rolul de restrictionare a accesului neautorizat.