Instalare sistem de alarma

Atelierul de Camere

Avertizare efractie

Este mai usor sa previi decat sa lupti ulterior pentru recuperarea bunurilor in caz de furt, iar siguranta celor dragi este de nepretuit. Daca locuinta sau sediul firmei dumneavoastra sunt protejate de un sistem de avertizare la efractie patrunderea in incinta a persoanelor neautorizate este oprita si chiar descurajata.

Instalarea unui sistem de alarmare

Cand decideti achizitia si instalarea unui sistem de alarmare la efractie trebuie sa tineti cont de recomandarile cuprinse in analiza de risc la securitate fizica, obligatorie prin lege incepand cu 1 iulie 2017 pentru toate societatile.

Daca doriti instalarea unui sistem de avertizare la efractie in locuinta dumneavoastra trebuie sa tineti cont de criterii precum gradul de complexitate al obiectivului – numarul, dimensiunea si distributia camerelor, dar si de numarul de usi si ferestre.

Sistemele de alarmare impotriva efractiei

Sistemele de alarmare impotriva efractiei pot fi cu sirena sau fara sirena, conectate direct la dispeceratul firmei de protectie si paza la care aveti contractate servicii. De asemenea, poate fi atasat un buton sau o pedala de panica pentru a declansa alarma in caz de pericol. In cazul societatilor comerciale, pentru anumite domenii de activitate, acestea sunt obligatorii prin lege (conform prevederilor legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor cu modificarile si completarile ulterioare).

Sistemul de alarma are rolul de a detecta patrunderea in spatiile protejate a persoanelor neautorizate si de a sesiza starile de pericol din unitate.
Poate fi adaptat in functie de necesitatile locatiei, se poate dispeceriza sau conecta la telefonul utilizatorului printr-un modul GSM. Armarea sau dezarmarea poate fi realizata prin intermediul acestui modul.