Instalare Sistem de Supraveghere

Atelierul de Camere

Kituri de supraveghere video performante

Pentru cei ce doresc o solutie de supraveghere video testata si verificata, cu o calitate garantata, la un pret cat mai bun, oferim o gama variata de kit-uri complete.

Discount de pachet complet.

Discount de pachet complet. Fiecare pachet are un pret total mai bun decat pretul obtinut prin achizitia individuala a echipamentelor la pret normal.

Pachet complet, cu toate componentele

Cu kit-urile noastre de supraveghere nu trebuie sa va mai intrebati „ce mai am de cumparat?”. Va spunem de acum ca fiecare sistem pe care il oferim in aceasta pagina este dotat cu toate echipamentele si accesoriile necesare pentru punerea in functiune, cu exceptia cablului de date si alimentare. 

Suport tehnic complet pentru instalare si configurare.

Cu fiecare pachet primiti: manual detaliat de instalare, tutoriale pentru configurare, suport tehnic prin telefon, configurare gratuita a sistemului si setarea accesului prin internet  de catre un tehnician.

Sisteme testate si verificate.

Fiecare kit pe care il comercializam este folosit si de tehnicienii nostri in proiectele implementate de societatea noastra, fiecare componenta este verificata si compatibila cu restul componentelor.