Camera wireless exterior, Hikvision, rezolutie 4 Megapixeli, IR 30 M, include alimentator + card 64 GB

399,00 lei

Camera de surpaveghere wireless, Hikvision,  rezolutie 4 Megapixeli, IR 30 M, cu microfon incorporat, include alimentator + card microSD 64 GB Kingstone.

Vizualizare direct de pe telefon cu aplicatia Hik-connect.

Descriere

Set complet wireless, rezolutie 4 Megapixeli, IR 30 M, cu microfon incorporat, include alimentator + card microSD 64 GB Kingstone.

Vizualizare  pe telefon cu aplicatia Hik-connect.

Produse incluse in acest pachet sunt:

1 x camera Hikvision DS-2CD2041G1-IDW1

1 x alimentator 2A AT 12V2A

1 x card micro SD cu adaptor Kingstone SDCS/64GB

Camera IP wireless cu rezolutie 4MP

Camera Hikvision DS-2CD2041G1-IDW1 este o camera IP wireless cu un senzor de imagine CMOS 1/3″ care inregistreaza imagini la o rezolutie de 4MP. Lentila fixa de 2,8 mm cu un unghi de vizualizare mare, de 100°. Acest unghi larg permite utilizarea camerei pentru supravegherea spatiilor mari, pentru imagini de ansamblu si nu numai.

Microfon incorporat si stocare pe card SD

Camera are microfon incorporat, astfel ca pe langa inregistrarile video, puteti obtine si partea audio.

Aceasta camera poate fi folosita si fara un NVR, putand stoca imaginile inregistrate pe card SD de maxim 128 GB (cardul nu este inclus – se achizitioneaza separat). De asemenea, imaginile pot fi stocate si pe alte medii, precum spatii de stocare locale sau NAS-uri.

Vizualizare pe timp de noapte

Datorita LED-urilor cu infrarosu cu care este echipata camera, veti putea inregistra imagini chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, pe o distanta de pana la 30 de metri.

De asemenea, pentru o calitate mai buna a imaginilor inregistrata in conditiile enumerate mai sus, camera are o serie de functii de imagine utile, precum: Digital WDR, 3DNR si BLC.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera wireless exterior, Hikvision, rezolutie 4 Megapixeli, IR 30 M, include alimentator + card 64 GB”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *