Kit complet de supraveghere 4 camere FullHD , IR 20 m, lentila 2.8 mm

856,81 lei

Kit supraveghere video complet format din 4 camere FULL HD, un DVR pentabrid de ultima generatie, Safer, un HDD  1TB Seagate destinat sistemelor de supraveghere, o sursa de alimentare 12V, 10A, precum si cablu sau mufele necesare.

Descriere

Kit supraveghere video complet format din 4 camere FULL HD, un DVR pentabrid de ultima generatie, Safer, un HDD  1TB Seagate destinat sistemelor de supraveghere, o sursa de alimentare 12V, 10A, precum si cablu sau mufele necesare.

Vizualizarea imaginilor la distanta

-O dovada eficienta in caz de efractie sau vizite nedorite

DVR Pentabrid 4 canale Full HD

Acest model de DVR este compatibil cu camere de supraveghere care functioneaza pe toate tehnologiile actuale: HDCVI, AHD, analog clasice, Turbo HD, cu o rezolutie maxima de 5MP (doar pe primul canal) si IP. Pentru camerele IP, acest DVR are 2 canale extra care inregistreaza la o rezolutie de pana la 6 megapixeli. Astfel, este mult mai usor sa innoiesti un sistem de supraveghere existent sau saalegi unul nou, fara sa mai ai batai de cap cu compatibilitatea dintre DVR si camere.

DVR-ul Pentabrid Safer are 4 canale pe care inregistreaza la o rezolutie de pana la 5M-N pe primul canal cu pana la 10 cadre/secunda. Pe urmatoarele 3 canale poate inregistra la o rezolutie de pana la 4M-N cu pana la 15 cadre/secunda. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezoltate, recomandam utilizarea acestui DVR la rezolutie Full HD.

Pentru acest model de DVR compresia video este H.265 ceea ce determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe HDD-ul dvs.  Producatorii Dahua sustin ca noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui nou standard de compresie video.

Camera cu senzor CMOS 1/2,7″ 2MP rezolutie Full HD si lentila fixa 2.8 mm

Camera de supraveghere Safer este echipata cu un senzor CMOS 1/2,7″ de 2 MP, ceea ce confera o rezolutie Full HD a imaginii.

Lentila fixa de 2.8 mm a camerei, confera un unghi de vizualizare mare. Ce inseamna asta? Ca vei putea suprinde imagini de ansamblu asupra spatiului de supravegheat. Astfel, cu aceasta camera vei putea suprinde cadre largi, cum ar fi, de exemplu, curtea casei tale sau curtea biroului, etc.

Sistemul este compus din : 

  • 4 camere Safer FullHD , 2MP, lentila 2.8 mm IR 20 m
  • 1 DVR Pentrbrid Safer 4 canle FullHD audio prin HDCVI H265+ SAF-4x-1080
  • 1 HDD 1 TB
  • cablu coaxial RG6 + 2x 0.75 alimentare 100 m
  • 4 x mufa alimentare tata
  • Sursa de alimentare stabilizata 12V 10A

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

 

internet9 Windows – Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP – Vezi aici aplicatia
system1 Android APP – Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC – Vezi aici aplicatia

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit complet de supraveghere 4 camere FullHD , IR 20 m, lentila 2.8 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *