Kit complet supraveghere video, rezolutie 5 MP, 4 camere exterior, lentila 2.8mm, IR 40 M, Hikvision

1.472,00 lei

Kit supraveghere video Hikvision, rezolutie 2K+ (5 Megapixeli), 4 camere exterior de tip bullet, lentila 2.8mm, IR 40 M, accesorii pentru instalare incluse in acest pachet.

 

Descriere

Kit supraveghere video Hikvision, rezolutie 2K+ (5 Megapixeli), 4 camere exterior de tip bullet, lentila 2.8mm, IR 40 M, accesorii pentru instalare incluse in acest pachet.

DVR de 5 Megapixeli de la Hikvision

Dvr 4 canale, 5 Megapixeli Hikvision cu audio bidirectional, compresie H265+ DS-7204HUHI-K1.

Este noul standard in supraveghere video. Suporta camere TurboHD de pana la 5 megapixeli si stocheaza inregistrarile eficient cu ajutorul codecului H265+. Doar pe primul canal, suporta o camera Turbo HD de 8 Megapixeli, care va inregistra 4K@8FPS. Pe langa cele 4 canale normale, suporta si 2 camere IP de  maxim 8 MP.

Noua tehnologie Hikvision TurboHD permite inregistrarea de imagini de supraveghe de calitate inalta. Rezolutia maxima suportata este de 5 megapixeli pe camere Turbo HD/AHD sau FULL HD  pe camere HDCVI.

DVR-ul de la Hikvision ofera stocare eficienta folosind noua compresie H.265+. Acum puteti salva foarte eficient inregistrarile. Videoclipurile vor consuma  in unele cazuri cu pana la 80% mai putin spatiu de stocare.

Poate fi setat sa inregistreze continuu, la detectie miscare, sau dupa un orar. Poate trimite un semnal de alarma atunci cand exista detectie de miscare, atunci cand se pierde semnalul de la o camera, atunci cand camera este acoperita de un obiect sau cand nu aveti Hard-disk in interior.

Camera de 5 megapixeli, lentila fixa 2.8 mm, Smart IR 40 M

Camera Hikvision DS-2CE16H0T-IT3F are un senzor de imagine CMOS performant de 5 megapixeli. Cu ajutorul acestei camere de supraveghere de exterior veti obtine imagini cu detalii impresionante asupra spatiului de supravegheat.

Camera foloseste tehnologia de transmisie ALL IN ONE si se poate comuta pe orice tip de DVR. Aceasta poate functiona pe TURBO HD/AHD sau CVI

Datorita lentilei fixe de 2.8 mm imaginile inregistrate vor avea un unghi de vizualizare larg, care va va permite sa obtineti imagini de ansamblu din spatiul pe care il monitorizati.

Kit-ul contine :

-DVR 4 canale 5 MP Hikvsion

-4 camere 5 MP, IR 40 metri Hikvision

-Hard disk 1 TB Seagate

-kit accesorii : 100 m cablu coaxial + alimentare, sursa 10 a (sau alimentator pentru fiecare camera ) mufe bnc, mufe mama / tata.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit complet supraveghere video, rezolutie 5 MP, 4 camere exterior, lentila 2.8mm, IR 40 M, Hikvision”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *